Woodwick svijeća mirisna Heartside Trilogy Ellipse 1091249

30,52 

Nema na zalihi

Woodwick svijeća mirisna Heartside Trilogy Ellipse – oblik elipse – vosak u 3 sloja

Nema na zalihi

Opis

Pažljivo odabrani  mirisi u posudi su postavljeni slojevito, ali kod izgaranja se stapaju u jedinstven doživljaj mirisa.

Slojevi mirisa od vrha do dna uključuju Bourbon od bazge: bogato složen miris tamno crvenih bobica, odležanog drveta, burbona i klinčića; Humidor: mješavina odležanog lišća duhana, odležane kože i mošusa boje jantara; i miris koji doista dočarava bit svježe rezane jele u svježe zimsko jutro.

 WoodWick svijeća koristi poseban fitilj izrađen od organskog drva koji gori uz lepršavi plamen i zvuk pucketanja vatre, stvarajući atmosferu potpunog opuštanja, jedinstveno višeosjetilno iskustvo. Fitilj je izduženog oblika koji vašu sobu ispunjava mirisom pet puta brže od prosječnog pamučnog fitilja.

Napravljena od visokokvalitetne mješavine sojinog voska i  parafina, ova svijeća sporo izgara bez čađe, do približno  40 sati i neće ostaviti neuredan talog na stranama staklenke. Debeli drveni poklopac označen je logotipom WoodWick i može se koristiti kao baza kada je svijeća u upotrebi za zaštitu vaših površina.

Dimenzije:  19 x 12 x 9,2 cm

Težina : 453 g