Woodwick svijeća mirisna Amethyst and Amber 1091218

10,62 

Nema na zalihi

Woodwick svijeća mirisna Amethyst and Amber

Nema na zalihi

SKU: 1091218 Categories: , Tags: , , , ,

Opis

Dopustite da zadivljujuća aroma ametista i jantara ispuni vaš dom s ovom prekrasnom mini svijećom u obliku pješčanog sata iz WoodWicka.

Vosak je prekrasne lila boje, a miris ima divnu aromu, miješajući cvjetne gornje note s drvenastom bazom.  Miris sadrži aromatične gornje note bazge i crvenog bobičastog voća koje su savršeno nadopunjene srednjim notama tuberoze i lavande. Miris završava baznim notama balzama, tropskog drveta guaiac i jantara. Sve to kombinirano stvara neopisivu paletu mirisa kako bi se stvorio cvjetni miris koji će zadovoljiti vaša osjetila. Ova WoodWick svijeća koristi poseban fitilj izrađen od organskog drva koji gori uz zvuk pucketanja vatre, stvarajući atmosferu potpunog opuštanja, jedinstveno višeosjetilno iskustvo. Fitilj je u obliku križa koji vašu sobu ispunjava mirisom pet puta brže od prosječnog pamučnog fitilja.

Napravljena od visokokvalitetne mješavine sojinog voska i  parafina, ova svijeća sporo izgara bez čađe, do približno 20 sati i neće ostaviti neuredan talog na stranama staklenke. Debeli drveni poklopac označen je logotipom WoodWick i može se koristiti kao baza kada je svijeća u upotrebi za zaštitu vaših površina.

Dimenzije: 8 x 7 cm