DANIJEL TPO igračke za djecu i školske torbe

ŠKOLSKE TORBE i IGRAČKE ZA DJECU

Besplatna dostava za narudžbe veće od 80,00 € !

Anatomske torbe “BELMIL” – najbolji odabir

Pošto su nama roditeljima naša djeca najveća radost isto tako su i velika briga i odgovornost. Zato je i početak školovanja, za djecu veliko uzbuđenje i radost, ali za roditelje je uz to i novo veliko iskustvo. Sve kreće od odabira školske opreme. Prvoškolska torba je prvi veliki zadatak. Težina i veličina su dva kriterija koja se čine najbitnijim. Uz to postoje i drugi važni detalji na koje bi trebalo obratiti pozornost, a to su :ergonomski oblik leđnog dijela, jednostavnost odnosno lakoća otvaranja, široke i ugodne naramenice koje se lako mogu podešavati, reflektirajući detalji za sigurno kretanje noću, stabilnost torbe dok je odložena na pod i u svakom slučaju kvaliteta kompletne izrade.
 
Sve to možete pronaći u jednom proizvodu, a to su prvoškolske anatomske torbe renomirane marke Belmil. Iznimno su lagane, vrhunski izrađene, a izgledom , odnosno veličinom, točno onako kako svaki roditelj priželjkuje , da ne izgledaju glomazno u odnosu na konstituciju “velikih” đaka.
 
Torbe Belmil su izrađene tako da imaju sve četiri tvrde stranice kako bi štitile knjige od oštećenja. Unutrašnjost je podijeljena sa nekoliko pregrada kako bi se đaci lakše organizirali i snalazili.
Tvrtka Belmil se kroz svoje 50 godišnje iskustvo u izradi školskih torbi, razvila u vodeći europski brand. Kompletna torba , do najmanjeg detalja, proizvodi se u Europi (Srbiji).
Slijedeći jednostavna načela, kao što su kreativnost, iskrenost i originalnost, ali pomno prilagođeno potrebi djece, stvorili su veliku kolekciju torbi u kojoj svako dijete može pronaći neku koja odgovara njegovoj osobnosti, a roditelji mogu biti sigurni jer je svaka odabrana Belmil torba ispitana i od strane liječnika.
 
U trgovini Danijel možete pronaći najveći izbor Belmil školskih torbi u Hrvatskoj.  Uz prodaju putem našeg webshop-a, sve su odmah dostupne i u našem dućanu u Slavonskoj ulici 42 u Zagrebu. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u prodaji školske opreme i obratite nam se s povjerenjem i vrlo rado ćemo Vam prezentirati sve Belmilove torbe i ukazati na sve kvalitete u odnosu na druge proizvođače.
 
Nudimo veliki izbor Belmil torbi za djevojčice i dječake po vrlo povoljnim akcijskim cijenama.
 
Košarica zatvori