KuKu Interaktivna knjiga Ljudsko tijelo ( BEZ OLOVKE ) 1091256

19,90 

Na zalihi

KuKu Interaktivna knjiga Ljudsko tijelo ( BEZ OLOVKE )

Na zalihi

Opis

 • Upozorenje

  Za upotrebu interaktivnog artikla KUKU potrebna je interaktivna olovka koja nije priložena uz ovaj artikal.

 • Ljudsko tijeloKroz cijelu knjigu Ljudsko tijelo pratit će te mali izvanzemaljac po imenu Ukuk, koji je stigao s planeta KU i odlučio istražiti zanimljivo, tajanstveno, ali i zabavno ljudsko tijelo. Zadivljen je svime i nije ni čudo: na planeti KU sve funkcionira potpuno drugačije! Lik Ukuka i privlačne ilustracije potiču djecu na postupno otkrivanje pojedinih dijelova ljudskog tijela. Na svakoj dvostrukoj stranici mali i stariji istraživači naći će upute za određenu vježbu i kvizove.

  Više od 2000 zvukova i tekstova. Zaviri u knjigu!

  SLUŠAJTE KNJIGU!

  Kuku – Zabavno učenje jedinstven je sustav učenja koji donosi obilje informacija i zabave. Lagano dodirnite slike ili tekst olovkom kako biste čuli relevantne informacije, zvuk ili glazbu. Interaktivna olovka uvijek nudi nova iskustva.

   

  PAŽNJA: KNJIGA RADI SAMO SA KUKU INTERAKTIVNOM olovkom – ZABAVNO UČENJE! INTERAKTIVNA olovka NIJE UKLJUČENA.

  Da bi interaktivna olovka ispravno radila, moraju se preuzeti odgovarajuće audio datoteke. Za preuzimanje audio datoteka potrebno je računalo.

  KUKU – Zabavno učenje jedinstven je didaktički koncept u kojem djeca na zabavan i atraktivan način stječu puno zanimljivih i poučnih informacija. Čitanje interaktivnom olovkom KUKU posebno je iskustvo učenja, jer se riječi i slike spajaju zvukovima jednim dodirom.

 • Dimenzije: 27 x 23 x 1,5 cm
 • Barkod: 9788076880306
 • dob : 5 – 12 godina