KuKu Interaktivna knjiga Zabavni brojevi ( BEZ OLOVKE ) 1093592

19,90 

Na zalihi

KuKu Interaktivna knjiga Zabavni brojevi ( BEZ OLOVKE )

Na zalihi

Opis

 • Upozorenje

  Za upotrebu interaktivnog artikla KUKU potrebna je interaktivna olovka koja nije priložena uz ovaj artikal.

 • Zabavni brojevi

  Knjiga Zabavni brojevi uči djecu kako brojiti do dvadeset. Odvest će ih u dvorište, prodavaonicu igračaka, do obale jezera pa čak i u krošnje stabala. A zašto baš tamo? Iznenadit ćete se, ali tamo se može naći puno toga za brojenje. Vodiči, mišica Maša i miš Luka, pomoći će djeci da razgledaju uokolo i ispitati njihovu moć opažanja. Hoće li pronaći male vodiče na karnevalu, ispod mora, na livadi ili u zabavnom parku? Saznajmo!

  Više od 2100 zvukova i tekstova.

  SLUŠAJTE KNJIGU!

  Kuku – Zabavno učenje jedinstven je sustav učenja koji donosi obilje informacija i zabave. Lagano dodirnite slike ili tekst olovkom kako biste čuli relevantne informacije, zvuk ili glazbu. Interaktivna olovka uvijek nudi nova iskustva.

   

  PAŽNJA: KNJIGA RADI SAMO SA KUKU INTERAKTIVNOM olovkom – ZABAVNO UČENJE! INTERAKTIVNA olovka NIJE UKLJUČENA.

  Da bi interaktivna olovka ispravno radila, moraju se preuzeti odgovarajuće audio datoteke. Za preuzimanje audio datoteka potrebno je računalo.

  KUKU – Zabavno učenje jedinstven je didaktički koncept u kojem djeca na zabavan i atraktivan način stječu puno zanimljivih i poučnih informacija. Čitanje interaktivnom olovkom KUKU posebno je iskustvo učenja, jer se riječi i slike spajaju zvukovima jednim dodirom.

 • Dimenzije: 27 x 23 x 1,5 cm
 • Barkod: 9788076881419
 • dob : 5 – 12 godina