KuKu Interaktivna knjiga Europa na tanjuru( BEZ OLOVKE ) 1093742

19,90 

Na zalihi

KuKu Interaktivna knjiga Europa na tanjuru( BEZ OLOVKE )

Na zalihi

Opis

 • Upozorenje

  Za upotrebu interaktivnog artikla KUKU potrebna je interaktivna olovka koja nije priložena uz ovaj artikal.

 • Europa na tanjuru

  Brat i sestra Laura i Oliver vole putovanja. Stoga su krenuli na turneju po europskim zemljama na koju su ih pozvali njihovi prijatelji kuhari. Pridruži im se i saznaj u kakvoj se hrani uživa u Italiji, Francuskoj, Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Švedskoj, Mađarskoj ili Grčkoj. Osim toga, s njima možeš kuhati i njihove najpopularnije recepte. Primjerice, naučit ćeš kako napraviti popularne švedske mesne okruglice ili pravi francuski ratatouille.

  Više od 2500 zvukova i tekstova.

  SLUŠAJTE KNJIGU!

  Kuku – Zabavno učenje jedinstven je sustav učenja koji donosi obilje informacija i zabave. Lagano dodirnite slike ili tekst olovkom kako biste čuli relevantne informacije, zvuk ili glazbu. Interaktivna olovka uvijek nudi nova iskustva.

   

  PAŽNJA: KNJIGA RADI SAMO SA KUKU INTERAKTIVNOM olovkom – ZABAVNO UČENJE! INTERAKTIVNA olovka NIJE UKLJUČENA.

  Da bi interaktivna olovka ispravno radila, moraju se preuzeti odgovarajuće audio datoteke. Za preuzimanje audio datoteka potrebno je računalo.

  KUKU – Zabavno učenje jedinstven je didaktički koncept u kojem djeca na zabavan i atraktivan način stječu puno zanimljivih i poučnih informacija. Čitanje interaktivnom olovkom KUKU posebno je iskustvo učenja, jer se riječi i slike spajaju zvukovima jednim dodirom

 • Dimenzije: 27 x 23 x 1,5 cm
 • Barkod: 9788076881402
 • dob : 5 – 12 godina

 

Možda će vam se također svidjeti…